Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
TIPARITURI PERSONALIZATE
TIPARITURI PERSONALIZATE 28 produse

TIPARITURI PERSONALIZATE

   

Articole 11 pana la 20 din 28 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

  1. Invitatii Personalizate

    Invitatiile personalizate pot fi folosite atat in cadrul unei firme, cat si in promovarea unui eveniment personal.

    Aceste invitatii se realizeaza de la 0, in orice forma si dimensiune, in functie de cerintele clientului.

    Se recomanda o grafica vesela si un mesaj adecvat, pentru a atrage atentia cititorului si a starnii interesul si curiozitatea acestuia.

    Cu ajutorul echipamentelor de mare precizie se pot realiza invitatii cu forme clasice sau speciale, decupate pe contur sau in interior.

    Pretul se calculeaza in functie de lucrare.

    Pret la cerere

     

  2. Felicitari Personalizate

    Desi felicitarile personalizate sunt oferite de regula la ocazii speciale sau sarbatori, acestea se pot oferii si pentru comunicarea unui mesaj sau un eveniment special.

    Va asigur ca o felicitare personalizata se va distinge cu usurinta si va atrage atentia asupra companiei si seriozitatii ei.

    Cu ajutorul echipamentelor de mare precizie se pot realiza felicitari cu forme clasice sau sau speciale, decupate pe contur sau in interior.

    Aceste felicitari personaizate se realizeaza de la 0, in orice forma si dimensiune, in functie de cerintele clientului.

    Pretul se calculeaza in functie de lucrare.

    Pret la cerere

     

  3. Odorizanta Auto Personalizate

    Odorizantele auto personalizate au dovedit de-a lungul timpului ca isi merita locul intre produsele promotionale cu un impact puternic si eficient. Mirosul genereaza cele mai durabile amintiri, asa ca un odorizant personalizat cu logo-ul dvs. va crea un efect cu actiune dubla, atat ca vedere, cat si ca miros. Clientii care le primesc ca materiale promotionale vor asocia mirosul cu imaginea firmei.

    Odorizantele se personalizeaza integral incapand de la forma, pana la miros si grafica.

    Puteti opta pentru imprimarea design-ului pe una sau pe ambele fete, iar pentru un impact si mai puternic se recomanda un mesaj simplu si atractiv, imprimat in policromie, oferind astfel un aspect impecabil si de lunga durata.

    Pretul se calculeaza in functie de lucrare. 

    Pret la cerere

     

  4. Pungi Cadou Din Hartie Personalizate

    Ambalajul face diferenta.

    Un ambalaj de calitate va spori intotdeauna interesul atat despre continutul acestuia cat si despre compania de la care vine.

    Pungile de cadou din hartie sunt personalizate din tipar, CMYK sau PANTONE, cu fonta plina sau fara, in functie de specificatiile cerute de client.

    Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

    Pret la cerere

     

  5. Notes Cu Spira Si Supracoperta

    Notesurile sunt produse tipografice, utilizate atat ca si consumabile la birou, cat si ca instrumeste de marketing, promotionale pentru clienti si public.
    Notesurile personalizate sunt cadoul potrivit pentru angajati sau colaboratori, astfel daca prezinta o grafica impresionanta, pe langa impactul pe care il produc, acestea vor fi utilizate.
    Legarea notesurilor cu spira metalica se recomanda pentru notesurile ce urmeaza sa fie pastrate mai mult timp.
    Pentru un plus de rezistenta adaugam supracoperta din PVC semitransparent sau transparent.

    Notesurile se personalizeaza integral, atat la interior, cat si la exterior,iar preturile se calculeaza in functie de cerintele clientului. ( format, carton, numar file,etc.)

    Pret la cerere

     

  6. Carti De Vizita Din Plastic

    Comparativ cu o carte de vizita din carton, cartile de vizita din plastic, transparent sau colorat, sunt mult mai groase.Grosimea materialului este 500 microni (0.5mm) echivalentul unui carton de 500gr/mp. Imprimarea se face UV, in policormie.
    Cartile de vizita transparente se pot tipari doar pe o fata – din motive evidente – iar cele pe plastic colorat se pot tipari si pe verso. Se pot aplica mai multe straturi de cerneala pentru efect de print in relief.

    Dimensiuni standard sunt 90x50 mm sau 85x55 mm

    Pret la cerere

     

  7. Carti De Vizita Din Lemn

    Cartile de vizita din lemn sunt speciale tocmai prin materialul din care sunt realizate, acestea se evidentiaza prin unicitatea aspectului si ofera destinatarului o impresie unica despre proprietar.
    Grosimea unei carti de vizita din lemn porneste de la 1 mm, iar personalizarea acesteia se realizeaza cu ajutorul gravurii laser si tehnologiei de printare UV, ce permite realizarea imprimarii direct pe lemn in policromie.
    Cartile de vizita din lemn sunt atat rezistente, cat si durabile, in ciuda constructiei lor subtiri.
    La cerere putem crea modele noi, special pentru dvs, sau putem folosi designul actual al cartilor dvs. de vizita.

    Pret la cerere

     

  8. Carti De Vizita Lacuite Selectiv

    Cartile de vizita lacuite selectiv ofera un plus de eleganta si unicitate.
    Lacuirea selectiva este o tehnica de finisare serigrafica ce se realizeaza prin aplicarea unui strat de lac, mat sau lucios, dupa caz, in contrast cu suportul, pe anumite elemente grafice.
    Desi se poate realiza pe toate elementele grafice, se recomanda lacuirea doar anumitor elemente, pentru evidentierea acestora, cum ar fi logo, numele companiei,etc. Utilizarea acestei tehnici pune in valoare cartea de vizita, oferind o diferenta considerabila atat vizuala, cat si tactila si este considerata un finisaj de lux, ca urmare a contrastului vizibil dintre suport si elementul lacuit.
    Se poate realiza pe suport din hartie sau carton de 300-350 g/mp, tiparit digital si plastifiat, dar si pe carton special, carton colorat in masa, etc.

    Pret la cerere

     

  9. Carti De Vizita Din Carton Colorat In Masa

    Cartile de vizita din carton colorat in masa ofera un aspect premium afacerii tale, datorita calitatii impecabile si impactului puternic.
    Indiferent de culoarea aleasa pentru suportul cartii de vizita, te vei evidentia inca de la prima intalnire de afaceri.
    Imprimarea se face prin serigrafie, folio, timbru sec sau print digital UV policromie, in functie de optiunea fiecarui client.
    Pretul se calculeaza in functie de volum si de complexitatea comenzi.

    Pret la cerere

     

  10. Carti De Vizita Cu Forme Speciale

    Datorita evolutiei tehnologiei si echipamentelor, acum puteti crea carti de vizita cu forme speciale, forme unice ce pot reprezenta si scoate in evidenta cu usurinta domeniul in care activati. Cartile e vizita cu forme speciale dau un plus de unicitate posesorului si business-ului acestuia.

    Taierea acestor carti de vizita se realizeaza cu echipamente de mare precizie, prin laser pentru tirajele mici sau prin stantare pentru tirajele mai mari.

    Precizia taierii ne permite sa realizam orice forma doriti sau chiar sa decupam in interiorul cartii de vizita.   

    Pret la cerere

     

   

Articole 11 pana la 20 din 28 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare