Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si Conditii

Sumar:

I.     DREPTURI DE AUTOR A S.C. PROMO VISION S.R.L. ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE
II.    PRODUSE SI SERVICII OFERITE DE S.C. PROMO VISION S.R.L. PE SITE-UL WWW.PROMOVISION.RO
III.   PRETURI SI STOCURI
IV.   PLATA PRODUSELOR SI SERVICIILOR
V.    LIVRAREA PRODUSELOR
VI.   GARANTIA PRODUSELOR SI SERVICIILOR
VII.  RETURNAREA PRODUSELOR CUMPARATE
VIII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
IX.   ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWLETTER
X.    DISPOZITII FINALE

Site-ul www.promovision.ro este aflat in proprietatea exclusiva a SC PROMO VISION SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Turnu Magurele nr. 240-242, Sector 4, cod postal 041713 - Romania, si punct de lucru in Bucuresti, Str. Matei Constantin nr. 6, Sector 5, cod postal 050227 - Romania, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/5960/2010, CIF RO27046174, cont IBAN RO30BACX0000001229626000 (LEI) deschis la Unicredit Bank.
Folosirea site-ului www.promovision.ro presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor mentionate mai jos, pe care va recomandam sa le studiati cu atentie. Promo Vision SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila, cea mai recenta actualizare putand fi regasita pe aceasta pagina denumita Termeni si Conditii.


I. DREPTURI DE AUTOR A S.C. PROMO VISION S.R.L. ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE
SC Promo Vision SRL isi rezerva dreptul de proprietate intelectuala exclusiva asupra intregului continut al site-ului www.promovision.ro: SIMBOLURI, IMAGINI, ELEMENTE DE GRAFICA WEBDESIGN, TEXTE, GRAFICE, DESCRIERI PRODUSE SI SERVICII, SCRIPTURI, PROGRAME, CARACTERISTICI TEHNICE si alte date din site, si este aparat de LEGEA NR.8/1996 pentru Protectia Drepturilor de Autor. Copierea sau replicarea continutului site-ului www.promovision.ro sunt strict interzise. Folosirea elementelor enumerate mai sus, fara acordul prealabil din partea SC PROMO VISION SRL, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Crearea unei legaturi web-link catre site-ul www.promovision.ro necesita aprobare prealabila, si se realizeaza numai prin obtinerea acordului in scris de catre solicitant de la SC PROMO VISION SRL. Legantura web-link este limitata, revocabila, neexclusiva si se acorda atata timp cat nu genereaza neajunsuri de orice fel site-ului www.promovision.ro si companiei S.C. PROMO VISION S.R.L. In cazul persoanelor juridice, atat Beneficiarul (clientul) cat si Prestatorul (Promo Vision SRL) isi asuma raspunderea pentru orice drepturi sau obligaţii catre terţi ce decurg din utilizarea imaginilor, culorilor, textelor sau logo-urilor in materialele produse de Prestator conform comenzii Beneficiarului (drepturi de Copyright).

II. PRODUSE SI SERVICII OFERITE DE S.C. PROMO VISION S.R.L. PE SITE-UL WWW.PROMOVISION.RO
Promo Vision SRL in calitate de importator direct de materiale promotionale, din Europa si Asia, distribuitor si vanzator de materiale promotionale, se adreseaza atat PERSOANELOR JURIDICE, cat si PERSOANELOR FIZICE, din Romania, dar si din alte state membre ale Uniunii Europene (export intracomunitar de materiale promotionale personalizate). Obiectivul principal al Promo Vision SRL este realizarea de campanii de promovare pentru reclama si publicitate, productie de materiale indoor si outdoor, specificate in anexele contractuale incheiate cu clientii, in acest caz, majoritatea fiind persoane juridice, si/sau in comenzile online inregiatrare de catre utilizatorii site-ului, in acest caz, majoritatea fiind persoane fizice.
SC Promo Vision SRL isi rezerva dreptul de a selecta clientii si furnizorii cu care colaboreaza.
Produsele comercializate de catre Promo Vision SRL sunt noi, ambalate in ambalajul original al producatorului, sau, dupa caz, in ambalaje nou create in cazul in care produsele comandate sunt create si produse pe comanda speciala, in Romania. Produsele si serviciile comercializate de catre Promo Vision SRL sunt insotite de factura fiscala, proces verbal de predare-primire marfa (in cazul persoanlor juridice pentru tiraje mari), anexe la contractele negociate in care sunt specificate detaliile proiectului contractat, si/sau certificate de garantie daca produsul impune acesta conditie.

III. PRETURI SI STOCURI
Preturile produselor afisate pe site-ul www.promovision.ro includ TVA conform legislatiei in vigoare.
Produsele sunt oferite catre vanzare in limita stocului disponibil iar preturile afisate sunt actualizate periodic, respectiv la datele de 1 Februarie si 1 August ale fiecarui an, in functie de fluctuatia cursului BNR, de normele impuse de catre furnizorii externi si de variatia pretului materiilor prime implicate in producerea materialelor publicitare comercializate (ex: variatia pretului hartiei pentru tipar offset si digital, preturile placilor dure cu utilitate in industia productiei publicitare). In situatii exceptionale, preturile cat si stocurile sunt actualizate si mai des, pe masura ce furnizorii ne transmit informatii actualizate.
Exista posibilitatea, ca un numar foarte mic de produse sa afiseze un pret eronat, datorita erorilor de soft sau chiar a erorilor umane din cadrul companiei, pret mult prea mare sau mult prea mic fata de media pretului pietei, caz in care Promo Vision SRL nu se obliga sa onoreze comenzile care implica preturi derizorii. In cazul in care pretul real este mai mic decat cel afisat pe site-ul promovision.ro si platit de catre client, diferenta platita in plus va fi returnata clientului in cont bancar prin ordin de plata in termenii legali.

IV. PLATA PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Plata produselor comandate in magazinul online www.promovision.ro se poate efectua prin ramburs numerar la curier, in momentul livrarii produselor, cu cardul sau prin ordin de plata bancar, in avans, incasarea sumei in cont reprezentand conditie de livrare, politica valabila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
In cazul persoanelor juridice care efectueaza comenzi offline cu volume mari si ciclicitate constanta sau perioadica, plata produselor se negociaza si se efectueaza conform contract (avans, ordin de plata la livrare sau la termen, Bilete la Ordin la termen sau file CEC la termen). Clientii vor achita catre Promo Vision SRL contravaloarea facturilor emise pentru fiecare comanda in parte, la cursul BNR din ziua facturarii, la termenul specificat in fiecare factura/anexa a fiecarei comenzi lansata.
Cumparatorul se obliga sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii pentru bunurile comandate, si incheierii documentelor aferente comenzii, conform legislatiei in vigoare. Promo Vision SRL transmite electronic factura aferenta Comenzii, la adresa de e-mail comunicata de catre Cumparator/Client in contul creat pe site sau la adresa de mail pe care se pastreaza comunicarea frecvent, in cazul persoanelor juridice care lanseaza comenzi offline.

V. LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor/serviciilor furnizate de catre SC PROMO VISION SRL se realizeaza oriunde in Romania, prin intermediul serviciilor de curierat agreate impreuna cu clientii (prin Fan Courier), persoane fizice sau juridice, sau prin resurse proprii. Firma SC PROMO VISION SRL realizeaza si export de produse promotionale personalizate in alte tari ale Uniunii Europene, livrarea realizandu-se prin intermediul serviciului de curierat TNT.
Costurile aferente serviciilor de curierat rapid, contractate pentru livrari, sunt suportate de catre destinatari, de catre cumparatori, atat in Romania cat si in alte tari din Uniunea Europeana.
SC PROMO VISION SRL nu realizeaza livrari prin Posta Romana.
Termenul de livrare pentru produsele si/sau serviciile oferite de catre Promo Vision SRL este cuprins intre 2 si 10 zile lucratoare pentru majoritatea produselor, dar exista situatii exceptionale in care termenul de livrare poate ajunge la 45 zile lucratore, informatiile fiind comunicate si agreate de ambele parti inainte de semnarea contractelor de colaborare (ex: in cazul importului de produse din China, pentru tiraje medii sau mari de produse promotionale, care implica productia matritelor de productie unicat). Pe pagina web a produselor si serviciilor oferite de catre SC PROMO VISION SRL pe site-ul www.promovision.ro, sunt mentionate termenele de livrare aferente fiecarui produs, si ulterior sunt confirmate si agreate, telefonic sau prin e-mail, cu clientii, in fiecare caz in parte.
Livrarea produselor comandate online pe site-ul www.promovision.ro de catre PERSOANE FIZICE, este gratuita, pentru o comanda cu valoare de peste 200 lei cu tva inclus, oriunde in Romania. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 200 lei cu tva inclus, costul livrarii este de 20 ei in orice alt judet din Romania, in orice localitate, valabil pentru localitatile din aria de acoperire Fan Courier. In cazul localitatilor care nu sunt in aria de acoperire Fan Courier, oferta de pret se ajusteaza in functie de numarul de kilometrii exteriori si se comunica clientilor costul aferent transportului; in cazul acceptarii costului de transport comanda va fi onorata in conditiile agreate, iar in cazul in care costul de transport nu este acceptat de catre client, Promo Vision SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda online inregistrata. Oferta nu este valabila pentru comenzi realizate de catre persoane fizice din afara Romaniei, din strainatate, care implica realizarea unui export, dar este valabila in cazul in care comanda se realizeaza din strainatate dar livrarea se doreste in Romania, in aria de acoperire Fan Courier.
Livrarea produselor comandate offline, pe baza contractelor negociate, de catre PERSOANE JURIDICE - CLIENTI FINALI, este gratuita la o adresa din Bucuresti si judetul Ilfov, majoritatea livrarilor fiind realizate prin resurse proprii in Bucuresti si Ilfov. Livrarile realizate in alte judete din Romania sunt contra cost, si majoritatea se realizarea prin intermediul serviciilor de curierat agreate.
SC PROMO VISION SRL isi rezerva dreptul sa anuleze livrarea de produse, sau sa intarzie livrarea de produse, daca livrarile nu pot fi onorate din motive independente de Promo Vision SRL, respectiv: inundatii, incendii, explozii, cutremure, epidemii, greve, proteste, razboaie, rascoale, acte de terorism, sau alte acte de Forta Majora conform legislatiei romanesti in vigoare. Firma Promo Vision SRL se angajeaza sa achite clientilor ca valoare maxima a daunelor provocate de nelivrarea sau de livrarea necorespunzatoare, valoarea echivalenta sumei platita de catre acest client.

VI. GARANTIA PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Promo Vision SRL isi doreste ca dumneavoastra, clientii nostri persoane fizice si/sau juridice, sa va bucurati de produsele oferite.
Astfel, orice persoana fizica care actioneaza in interes propriu necomercial, beneficiaza de conditii de garantie pentru toate produsele promotionale comercializate pe site-ul www.promovision.ro, in baza facturii, in termen de maxim 30 zile calendaristice, calculata de la data receptionarii marfii de catre client, conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor. Prevederile Legii 449/2003 si O.G 21/1992 cu modificarile ulterioare mentioneaza faptul ca orice consummator are dreptul de a solicita vanzatorului, in cazul lipsei normelor de conformitate, repararea sau inlocuirea produsului, fara a achita costuri suplimentare pentru aceste servicii, cu exceptia situatiei in care masura este disproportionata sau imposibil de realizat. Persoanele juridice nu intra sub cele doua legi mentionate anterior.
Garantia poate deveni nula in mai multe situatii in care se solicita repararea sau inlocuirea unui produs:
- Pentru repararea sau inlocuirea unui produs este necesara prezentarea/returnarea acetuia in ambalaj original, impreuna cu accesoriile corespunzatoare (daca este cazul) si copie a facturii fiscale aferente produsului in cauza. In cazul in care nu se pot prezenta aceste documente, produsul/produsele se returneaza solicitantului fara a se solutiona garantia;
- Daca este depasita uzura normala a produsului (fizica si morala);
- In cazul in care produsul este decolorat total sau partial datorita expunerii produsului unor factori severi de mediu (soare, umiditate, substante chimice acide care pot reactiona in contact cu suprafata produsului etc);
- Constatarea folosirii in mod abuziv a produsului sau folosirea neadecvata a acestuia;
- Constatarea intretinerii defectuoase a produsului si/sau constatarea realizarii unor reparatii sau modificari asupra produsului de catre persoane neautorizate
- Constatarea deterioararii produsului in urma unor actiuni voluntare sau involunatre care implica lovire, trantire, zgariere, rupere.
Persoanele juridice beneficiaza de conditii de garantie in baza contractelor negociate si agreate anterior relizarii proiectelor, contracte semnate anterior realizarii actului de vanzare-cumparare.

VII. RETURNAREA PRODUSELOR CUMPARATE
Va rugam sa consultati Politica de Returnare a Produselor, descrisa mai jos, care va ghideaza in scopul unui demers facil in procesul de retur, fiind specificate toate informatiile de care aveti nevoie pentru a returna produsele.
PROMO VISION SRL isi doreste sa multumeasca cat se poate de mult cerintele clientilor sai, desi echipa noastra stie ca nu poti multumi intotdeauna toate gusturile si toate asteptarile si intelegem acest lucru. Actiunile de buna credinta ale echipei noastre nu sunt intotdeauna suficiente, astfel suntem deschisi in solutionarea parerilor contrarii. In acest sens am elaborat cu atentie prezenta Politica de Returnare a Produselor achizitionate online de catre persoane fizice din magazinul online www.promovision.ro.
Clientii persoane fizice, pot returna produsul/produsele achizitionate de pe site-ul www.promovision.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii bunurilor, conform O.U.G. 34/2014, cu notificare prealabila in scris, fara penalitati si fara a fi nevoie de a se invoca vreun motiv.
Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, produsele care fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur sunt produsele care:
- Sunt personalizate in mod clar dupa specificatiile prezentate de catre client;
- Prin desigilare de catre client, nu se poate efectua o noua comercializare, din motive de igiena sau protective a sanatatii pentru alti client (ex: lenjerie intima, produse cosmetice, produse care intra in contact cu cavitatea bucala, produse care prin natura lor se amesteca cu alte elemente in urma desigilarii etc.)

Va rugam sa urmati PASII de mai jos pentru EFICIENTIZAREA PROCESULUI DE RETUR, astfel sa putem veni in ajutor cu inlocuirea produsului in cel mai scurt timp sau cu rambursarea contravalorii produsului, in cazul in care nu se doreste inlocuit:
  1. Anunta-ne in scris pe adresa de mail office@promovision.ro ca doresti sa returnezi produsul, si daca optezi sa primesti un alt produs inlocuitor sau daca doresti sa iti returnam suma de bani platita pentru acesta. In cazul in care doresti rambursarea sumei de bani, te rugam sa ne transmiti contul IBAN in care sa efectuam plata si titularul contului (nume complet).
  2. Produsul/produsele se vor returna in conditii optime, ambalate in ambalajul/cutia originala, fara sa prezinte urme de abuz fizic si neutilizate, impreuna cu etichetele originale. Va rugam sa folositi pentru expediere o alta cutie mai mare, in care sa plasati produsul returnat si ambalajul acestuia original, care sa le protejeze pe transport de indoituri/stricaciuni.
  3. Plasati in colet copia facturii fiscale si certificatul de garantie, daca este cazul. Daca produsul a fost insotit de cadouri, o data cu returnarea acestuia, va rugam sa returnati si produsele cadou.
  4. Organizarea transportului de retur este in sarcina clientului, pe cheltuiala clientului, si este acceptat orice serviciu de curierat rapid de pe teritoriul Romaniei (nu se accepta Posta Romana). Adresa pentru receptionarea retururilor este: Promo Vision SRL, Strada Matei Constantin nr. 6, Sector 5, Bucuresti, cod postal 050227, Romania; contact: Departamentul Vanzari, Telefon +4 0727 828 908.
  5. Promo Vision SRL inlocuieste produsul returnat sau restituie clientului valoarea produselor returnate, in functie de optiunea acestuia exprimata in scris, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data receptionarii si acceptarii returului (in urma constatarii indeplinirii conditiilor de retur), prin ordin de plata bancar, in contul IBAN comunicat in scris de catre client, in notificarea scrisa cu privire la exprimarea dorintei de returnare a produsului/produselor. Suma returnata nu va include cheltuielile de transport pentru expediaerea initiala a comenzii. In cazul constatarii nerespectarii conditiilor de retur, produsul returnat nu este acceptat. Promo Vision SRL va prezenta dovezi in scris care atesta nerespectarea conditiilor de retur, iar Promo Vision SRL este absolvita de orice obligatie de restituire suma de bani aferenta.
In cazul in care livram produse gresit sau produse care prezinta defecte, va rugam sa ne semnalati aceste aspect in cel mai scurt timp si ne asumam sa remediem situatia neplacuta in cel mai scurt timp posibil, cu scuzele de rigoare. Se urmeaza aceeasi pasi descrisi mai sus, cu exceptia costurilor de transport care vor fi integral in sarcina noastra, a Promo Vision SRL.

VIII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Promo Vision SRL atesta faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare, precum si a Regulamentului UE 679/2016 “GDPR”.
Utilizatorii site-ului www.promovision.ro au dreptul sa solicite catre Promo Vision SRL:
  - Sa se confirme sau sa se infirme prelucrarea datelor personale, ale utilizatorului, in mod gratuit;
  - Sa se actualizeze/rectifice, sau sa se stearga/blocheze datele cu character personal in cazul in care acestea nu sunt prelucrate conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  - Sa se inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, fara invocarea vreunui motiv, in mod gratuit;
  - Sa se inceteze transmiterea mesajelor promotionale de catre Promo Vision SRL, catre utilizator.
Va rugam sa ne transmiteti cererile dumneavoastra, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, datate, semnate si scanate, in format electronic, pe adresa de e-mail office@promovision.ro, sau in format fizic, la adresa: Strada Matei Constantin nr. 6, Sector 5, Bucuresti – 050227, Romania.
Firma Promo Vision SRL nu este raspunzatoare pentru problemele generate de neglijenta utilizatorilor privind confidentialitatea si securitatea contului si parolei de pe site-ul www.promovision.ro.
Orice accesare/incercare de accesare a bazei de date a Promo Vision SRL este inregistrata intr-un fisier de acces, iar identificarea tentativelor de acces neautorizat vor fi considerate tentative de frauda, la fel si incercarea de a modifica continutul site-ului www.promovision.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.promovision.ro, astfel se sesizeaza organele competente in cercetarea penala impotriva persoanei care a initiat astfel de actiuni.
Va invitam sa studiati cu atentie Politica de Confidentialitate in care am detaliat aspectele de baza cu privire la activitatea Promo Vision SRL si modul in care compania respecta reglemetarile in vigoare in legislatia romana privind protectia datelor.
PROMO VISION SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct cu care colaboreaza in baza unui contract. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Promo Vision SRL sunt transmise pe cale electronica, Promo Vision nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Promo Vision SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre Promo Vision SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Promo Vision SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Promo Vision SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

IX. ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWLETTER
Abonarea la Newsletterul site-ului www.promovision.ro este exprimata voluntar de catre utilizatorii site-ului, este gratuita, si implica acceptarea termenilor de utilizare descrisi in prezentul document. Abonarea la Newletterul nostru se realizeaza prin intermediul platformei Mail Chimp (colaborator tert), consacrata pentru specializarea in domeniul organizarii bazelor de date pentru oferirea serviciilor profesioniste de transmitere newslettere, si implica verificarea dubla a adresei de e-mail.
Dezabonarea se poate realiza in orice moment de catre utilizator, urmand instructiunile din subsolul fiecarui Newsletter transmis de catre Promo Vision SRL.
Promo Vision SRL detine drepturi depline asupra continutului Newsletterelor transmise, mesajele transmise respectand legea in vigoare pentru Comertului Electronic, cu priviere la comunicarea comerciala.
Abonatii Newsletterului emis de catre Promo Vision SRL pot retrimite mesajul catre alte persoane fizice sau juridice, pe propria lor raspundere. Se presupune ca persoanele care au primit mesajele de la abonati au fost informate cu privire la prezentul articol, astfel Promo Vision SRL este absolvita de actiunile abonatilor sai si nu poate fi raspunzatoare pentru aceste actiuni.
Promo Vision SRL isi rezerva dreptul de a retrage accesul anumitor abonati de la Newletterul pregatit periodic, in cazul constatarii unor nereguli de conduita a acestor abonati, care nu respecta actualul document.

X. DISPOZITII FINALE
In cazul in care, in contextul desfasurarii activitatii comerciale a Promo Vision SRL, apar probleme cauzate de produsele si serviciile prezentate pe site-ul www.promovision.ro, care nu sunt deja abordate de nici un articol din prezentul document denumit “Termeni si Conditii”, acestea se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca nu se poate rezolva problemele pe cale amiabila, competenta de solutionare va reveni instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.promovision.ro, clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.