Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
TIPARITURI PERSONALIZATE
TIPARITURI PERSONALIZATE 28 produse

TIPARITURI PERSONALIZATE

   

Articole 1 pana la 10 din 28 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Carti De Vizita Standard

  Carti de vizita tiparite in policromie pe carton de 250-280 g/mp, 300-350 g/mp sau 400-450 g/mp, printate pe o singura fata sau fata-verso. Se pot rotunji la colturi sau decupa pe contur in diverse forme si pentru un plus de eleganta si rezistenta, se pot plastifia mat sau lucios.
  Cartea de vizita reprezinta cea mai des intalnita si mai eficienta forma de promovare a unui business, dar si unul dintre primele elemente prin care un potential colaborator isi va face o impresie despre celalalt.
  Formate standard: 90 x 50 mm, 85 x 55 mm

  Pret la cerere

   

 2. Mini Pungi Din Hartie Personalizate

  Personalizarea mini pungilor de hartie, reprezinta modalitatea ideala pentru promovarea companiei dumneavoastra. Acestea se pot personaliza din tipar, CMYK sau PANTONE, cu fonta plina sau fara, in functie de specificatiile cerute de client.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 3. Pungi Cadou Din Carton Special Personalizate Folio/Timbru Sec

  Pungile cadou din carton special pot fi facute in forma si marimea dorita de dumneavoastra. Cartonul special poate fi cu suprafata satinata sau lucioasa, texturata sau neteda, si ofera o eleganta aparte cadoului oferit de dumneavoastra.

  Personalizarea poate fi facuta timbru sec (marcarea produsului cu efect de deboss sau emboss) si folio (argintiu, auriu sau colorat).

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 4. Pungi Cadou Din Kraft Albit Sau Natur Personalizate

  Pungile cadou din kraft albit sau natur pot fi facute in forma si marimea dorita de dumneavoastra. Printre avantajele oferite de aceste pungi, se numara trainicia acestora si faptul ca pot fi reciclate in totalitate.

  Personalizarea poate fi facuta atat CMYK cat si PANTONE.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 5. Pungi Personalizate Din Hartie Pentru Sticle De Vin

  O sticla de vin bun va fi cadoul ideal in cele mai multe dintre cazuri. Adaugati un plus de stil cadoului, daruindu-l intr-o punga personalizata din hartie, special creata pentru sticle.

  Pungile din hartie pentru sticle de vin, pot fi personalizate din tipar, CMYK sau PANTONE, cu fonta plina sau fara, in functie de specificatiile cerute de client.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 6. Pungi Cadou Din Hartie, De Serie, Fara Personalizare

  Pungile de cadou din hartie, de serie, fara personalizare, sunt realizate din hartie dublu cretata, mata sau lucioasa, de diferite grosimi si culori. Pot avea forme si marimi diferite, in functie de dorinta clientului. Marimea pungilor este in stransa legatura cu grosimea hartiei folosite, astfel, cu cat punga este mai mare, cu atat grosimea hartiei dublu cretate folosite, va fi mai mare. Pentru a da eleganta pungilor, se poate opta si pentru plastifierea mata sau lucioasa a acestora.

  Aceasta punga este varianta optima din punct de vedere al costurilor, pentru orice client si, atata timp cat le aveti in stoc, vor fi o solutie rapida pentru orice eveniment neprevazut.

  Ele pot fi personalizate, punctual, cu stickere cu mesajul sau logo-ul dorit de client.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de cantitatea si specificatiile solicitate.

  Pret la cerere

   

 7. Pungi Cadou Din Polipropilena Transparenta Sau Colorata Cu Print UV

  Pungile de cadou din polipropilena sunt realizate din polipropilena translucida, in general de 200 de microni, si pot avea forme si marimi diferite, in functie de dorinta clientului. Sunt rezistente, au un aspect lucios, lucru care ofera o eleganta aparte produsului, si se pot fabrica intr-o gama larga de culori.

  Personalizarea acestora se face print print UV, conform cerintelor clientului.

  Pretul se calculeaza la cerere.

  Pret la cerere

   

 8. Flyere Stantate Pe Forme Speciale

  Flyerele reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de promovare a afacerii tale. Flayerul / Fluturasul este o tiparitura de mici dimensiuni, fara indoituri, ce se poate tipari pe o singura fata ori fata/verso, policromie, pe hartie mata sau lucioasa.
  De regula, flyerele sunt distribuite in locuri aglomerate, guri de metrou, pe strada, langa centrelele comerciale, in apropierea afacerii tale, etc.

  Cu ajutorul echipamentelor de mare precizie se pot realiza Flyere cu forme speciale, decupate pe contur sau in interior.

  Pretul se stabileste la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 9. Mapa De Prezentare Stantata

   

  Aspectul materialelor de marketing joaca un rol important cand vine vorba de actualii sau viitorii colaboratori.

  Mapele de prezentare sunt des intalnite in cadrul evenimentelor, intalnirilor, conferintelor, targurilor, etc, fiind folsite pentru depozitarea contractelor, pliantelor, brosurilor, listelor de produse sau servicii etc. De regula acestea au si un buzunar ce poate prezenta fante pentru sustinerea cartii de vizita sau poate fi personalizat cu logo-ul firmei.

  Va propunem mapele stantate, ce prezinta buzunar din coala, rezultat in urma plierii, indoirii. Pentru asttfel de mape se poate folosi o stanta comuna, deja existenta sau, contra cost, producerea unei stante noi, create special pentru cerintele clientului, care poate fi utilizata in repetate randuri.

  Pentru o mai buna rezistenta in timp va propunem plastifierea (mata sau lucioasa), aceasta eliminind riscul de crapare in zonele indoite, dar si pentru un aspect mult mai premium.

  Pret la cerere

   

 10. Plicuri Personalizate

  Plicurile personalizate reprezinta un accesoriu foarte important pentru firma dvs, acestea ofera un plus de professionalism si incredere.

  Pe langa aspectul professional, plicurile personalizate sunt foarte utile si pot fi folosite la orice ocazie incepand de la anunturi pana la corespondenta uzuala.

  In functie de tiraj realizam plicuri tiparite digital sau offset.

  Tipar digital pentru tirajele mici.

  Tipar offset pentru tirajele mari.

  Pretul se calculeaza in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

   

Articole 1 pana la 10 din 28 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare