Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Carti de vizita
Carti de vizita 9 produse

Carti de vizita

   

2 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Carti De Vizita Din Lemn

  Cartile de vizita din lemn sunt speciale tocmai prin materialul din care sunt realizate, acestea se evidentiaza prin unicitatea aspectului si ofera destinatarului o impresie unica despre proprietar.
  Grosimea unei carti de vizita din lemn porneste de la 1 mm, iar personalizarea acesteia se realizeaza cu ajutorul gravurii laser si tehnologiei de printare UV, ce permite realizarea imprimarii direct pe lemn in policromie.
  Cartile de vizita din lemn sunt atat rezistente, cat si durabile, in ciuda constructiei lor subtiri.
  La cerere putem crea modele noi, special pentru dvs, sau putem folosi designul actual al cartilor dvs. de vizita.

  Pret la cerere

   

 2. Carti De Vizita Magnetice

  Cartile de vizita magnetice sunt mult mai practice in comparatie cu cele clasice, mai ales daca doresti sa ramana tot timpul in campul vizual al clientilor sau potentialilor colaboratori.Acestea se pot atasa cu usurinta pe orice suprafata metalica, frigider, sertare metalice, birouri, usi, etc.
  Acest tip de carti de vizita sunt des intalnite in domenii precum: Horeca, firme de taximetrie, medical, farmaceutic, saloane de infrumusetare, dar si in functii precum: instalator, zugrav, electrician, doctor, frizer, etc.
  Cartile de vizita magnetice se realizeaza cu ajutorul tehnologiei de printare UV si se pot livra cu taiere pe drept, clasic sau cu forme speciale, obtinute cu ajutorul stantelor de taiere.

  Pret la cerere

   

   

2 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare