Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Memorii USB

Memorii USB

Memorii USB 5 produse

Memorii USB

   

5 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Memorie USB Orice Forma 3D, Minim 200 buc

  Alege forma 3D care reprezinta business-ul propriu si transpune forma in miniatura cu o memorie atasata, memorie care poate fi intre 4-32 GB, si astfel rezulta un produs cu un impact frumos asupra utilizatorilor acestor mici accesorii "cu memorie". Termenul de livrare pentru o potentiala comanda este cuprinsa intre 25 si 35 zile calendaristice de la data aprobarii productiei dupa realizarea simularilor cu forma 3D dorita. Comenzile se poat realiza pentru o cantitate minima de 200 bucati per comanda, per model.
  Pret la cerere

   

 2. Memorie USB Tip Carte De Credit 4-64GB

  Memory Stick 2.0 din plastic alb, tip carte de credit, disponibil cu memorii intre 4 si 64 GB. Comanda minima impune o cantitate de 50 bucati. USB-ul se poate livra la cerere si in versiunea 3.0, si implica un pret mai mare. USB-ul se livreaza ambalat individual in cutie alba de carton. Produsul se poate personaliza pe intreaga suprafata, pe una sau pe ambele fete, cu grafica dorita de catre client prin tehnologia de print digital LED UV.

  Ofertele de pret variaza in functie de cantitate, de suprafata personalizata, de memoria dorita (4GB, 8GB, 16GB, 32GB sau 64 GB) si de termenul de livrare necesar. Termenul de livrare se poate incadra intre 5 si 20 zile lucratoare si se confirma cu exactitate in urma identificarii caracteristicilor proiectului comunicate de catre solicitant.

  Pret la cerere

   

 3. Memorie USB Econo 4-32GB

  Memorie USB cu carcasa metalica mobila argintie, alba sau colorata, cu corp din pvc cu aspect de silicon, si cu memorii disponibile intre 4 si 32 GB. Acest USB este cel mai economic model disponibil si comanda minima este de 50 bucati per model.

  Acest produs se livreaza ambalat individual in cutie simpla alba de carton (optional se poate comanda cutie de carton tiparita cu grafica clientului) si se livreaza in termen cuprins intre 5 si 20 zile lucratoare in functie de disponibilitatea in stoc la furnizorul extern si de caracteristicile dorite de catre client (culoare, cantitate, memorie, metoda de personalizare preferata).

  Pret la cerere

   

   

5 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare