Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Folie Cutting Pentru Realizare Sablon de Vopsire Suprafete Flexiblie sau Rigide

Vizualizare de ansamblu rapida

Foliile adezive ORAMASK sunt flexible (80 microni) si usor de manevrat in cutter plotter pentru decuparea formelor de sabloane dorite, sabloane care sunt folosite ulterior pentru vopsirea unor suprafete flexible sau rigide, cu pensula sau pistolul de vopsit, sau spay cu vopsea.


Aceste folii detin toate adeziv poliacrilic cu aderenta scazuta, astfel nu lasa urme de lipici cand este indepartat, dupa vopsire.


Suprafetele care urmeaza a fi vopsite, si pe care se va aplica si sablonul realizat cu ORAMASK, trebuie sa fie curate, fara impuritati si praf, pentru a permite o aderenta foarte buna a adezivului mastii, fara sa lase spatii prin care vopseaua ar putea patrunde si la sfarsit sa se genereze un contur neregulat de vopsea.


Foliile de ORAMASK sunt disponibil in role cu 50 de metri lungime, se comercializeaza la metraj in functie de necesitatea fiecarui client, si latimile disponibile de material sunt de 50, 100 sau 126 cm.


Tipul de folie ORAMASK se selecteaza in functie de tipul proiectului, respectiv de suprafata care se doreste a fi vopsita ulterior, astfel:


1.a) ORAMASK 810 – este de culoare gri deschis cu suprafata mata si are adeziv poliacrilic pe baza de apa. Este potrivita pentru vosirea suprafetelor flexible sau neuniforme (PVC, banner, textil), INTR-O SINGURA CULOARE, datorita adezivului pe baza de apa care NU are o rezistenta foarte mare la solventi multipli (nu se recomanda model multicolor).


1.b) ORAMASK 810S - este de culoare gri inchis cu suprafata mata si are adeziv poliacrilic pe baza de solvent. Este potrivita pentru vosirea suprafetelor flexible sau neuniforme (PVC, banner, textil), IN MODEL MULTICOLOR datorita rezistentei ridicate la solventi (adeziv pe baza de solvent).


Exemple de aplicatii pentru 810/810S:


-       Sablon pentru vopsirea bannerelor exterioare


-       Sablon pentru personalizarea prelatelor de masini de marfa sau camioane etc.


2. ORAMASK 811 – este de culoare alba mata, este mai rigida decat seria 810, cu adeziv poliacrilic pe baza de apa. Este potrivita pentru vosirea suprafetelor RIGIDE (lem, metal), IN MODEL UNI datorita adezivului pe baza de apa care NU are o rezistenta foarte mare la solventi multipli.


Exemple de aplicatii pentru 811:


-       Sablon pentru baraci cu pereti din panouri cu forme neregulate


-       Sablon pentru containere de marfa


-       Sablon pentru personalizarea remorcilor de masini de marfa sau locomotivelor


-       Sablon pentru personalizarea unor zone acoperita cu scandura: pereti, cutii etc


-       Sablon pentru personalizarea/numerotarea stupilor de albine


-       Sablon pentru personalizarea unor butoaie metalice sau butoaie de lemn


-       Sablon pentru vopsirea unor pereti in scop decorativ raw - unicat


Revine in sarcina clientului verificarea compatibilitatii intre vopseaua/lacul ales pentru vopsire si suprafata care urmeaza a fi vopsita.


Dupa lacuire/vopsire, se recomanda ca suprafetele proaspat lacuite/vopsite sa fie lasate minim 3 saptamani ca sa se usuce corespunzator.

Detalii

Sabloanele realizate la cutter-plotter din folie adeziva ORAMASK oferta solutii de personalizare prin vopsire - rezistente, pentru suprafete mari, la care tenologiile de personalizare din ateliere nu pot avea solutii.

Mai multe informatii

Greutate 80.0000
Culori Nu
Dimensiuni Unic
Metoda personalizare Cutting
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Sabloanele realizate la cutter-plotter din folie adeziva ORAMASK oferta solutii de personalizare prin vopsire - rezistente, pentru suprafete mari, la care tenologiile de personalizare din ateliere nu pot avea solutii.

Mai multe informatii

Greutate 80.0000
Culori Nu
Dimensiuni Unic
Metoda personalizare Cutting
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

LIVRARE GRATUITA
Pentru comenzi cu valoare de peste 200 lei, inclusiv.

POLITICA DE RETUR
Vezi Termeni si Conditii

FEEDBACK IN MAXIM 2 ORE
La comenzile plasate sau la cererile transmise.