Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
DÉCOR SI EVENIMENTE OUTDOOR
DÉCOR SI EVENIMENTE OUTDOOR 25 produse

DÉCOR SI EVENIMENTE OUTDOOR

   

Articole 1 pana la 10 din 30 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Volumetrii pentru Evenimente CIFRE, LITERE, FORME ATIPICE, de exterior si de interior, dimensiuni la cerere

  Volumetriile folosite in cadrul evenimentelor pot avea fel de fel de forme: de la cifre, la litere, la simboluri si fel de fel de alte forme atipice pe contur, asa cum am prezentat in imaginile de prezentare. Dimensiunile nu sunt standard si volumetriile se produc la cerere pe dimensiunile si formele dorite de catre clienti. Volumetriile se pot vopsi in culori variate RAL la cerere, sau colantate, sau albe simple cum rezulta din productie.
  Pret la cerere

   

 2. Cort Expozitional Expandabil 300*450cm

  Cort expandabil 300x450cm folosit pentru campanii si evenimente in aer liber.
  Datorita acoperisului din material impermeabil si structurii rezistente, cortul ofera posibilitatea utilizarii indiferent de conditiile meteo.
  Cortul poate fi transportat si montat fara alte unelte aditionale, iar inaltimea poate fi ajustata cu usurinta, datorita sistmului de tip click din profile de aluminiu.
  Pentru acoperis puteti alege una din culorile standard ( alb, negru, rosu, albastru, verde ) sau puteti opta pentru o personalizarea integrala.

  Dimensiune grafica: Top front: 450 x 178 cm; Top front flap: 450 x 32 cm ; Top side: 300 x 178 cm ; Top side flap: 300 x 32 cm

  Dimensiune produs neasamblat:  162x29x39cm 

  Pret la cerere

   

 3. Cort Expozitional Expandabil 300*600cm

  Cort expandabil 300x600cm folosit pentru showroom auto, campanii si evenimente in aer liber.
  Datorita acoperisului din material impermeabil si structurii rezistente, cortul ofera posibilitatea utilizarii indiferent de conditiile meteo.
  Cortul poate fi transportat si montat fara alte unelte aditionale, iar inaltimea poate fi ajustata cu usurinta, datorita sistmului de tip click din profile de aluminiu.
  Pentru acoperis puteti alege una din culorile standard ( alb, negru, rosu, albastru, verde ) sau puteti opta pentru o personalizarea integrala.

  Dimensiune Grafica: Top front: 600 x 178 cm; Top front flap: 600 x 32 cm ; Top side: 300 x 178 cm ; Top side flap: 300 x 32 cm

  Dimensiune produs neasamblat: 162 x 29 x 49 cm

  Pret la cerere

   

 4. Corturi Expozitionale Mastertent Pentru Evenimente

  Pavilionul Mastertent nu este doar un acoperis care ne protejeaza de soare si ploaie, este imaginea firmei dvs, care asigura vizibilitate speciala si atrage clienti sau potentiali parteneri.
  Materialul din poliester de inalta calitate garanteaza stabilitatea si tensiunea acoperisului de cort si este disponibil in 12 culori standard.
  Structurile din aluminiu sunt disponibile în 9 culori standard, insa va oferim si posibilitatea de alegerea culorilor speciale. Aluminiul este un material ușor, durabil, rezistent, foarte puternic, dar și 100% reciclabil.
  Forma profilelor din aluminiu, calitatea, caracteristicile si proprietatile de structura ale tesaturilor, asigura stabilitate excesiva pavilioanelor pliabile de la Mastertent.
  Corturile Mastertent
  se pot personaliza integral, acoperisul, peretii laterali si structura de aluminiu se pot personaliza conform nevoilor Dvs.
  -Imprimare prin sublimare pe toată suprafata
  -Imprimare cu transfer termic este o metoda folosita pentru dimensiuni mai mici de imprimare
  -Serigrafie pentru cantitati mai mari
  Corturile pliabile sunt alegerea perfecta pentru afacerea ta, disponibil in diferite dimensiuni si culori.
  PAVILIONUL MASTERTENT 3x3m
  Cu o suprafata acoperita de 9 m², pavilionul asigura loc suficient pentru 18 persoane in picioare sau 16 persoane asezate.
  Datorita marimii este un produs perfect pentru fiecare domeniu de utilizare: cort de vanzare pentru piata, cort pentru targ, pavilion expozitional sau cort eveniment.
  PAVILIONUL MASTERTENT 4,5x3m
  Cu o suprafata acoperita de 13,5 m², asigura loc suficient pentru 24 persoane in picioare sau 27 persoane asezate.
  Indiferent ca este vorba despre un acoperis la o tejghea mai lunga pentru prezentare/vanzare sau un eveniment privat, cu siguranta este solutia potrivita pentru dvs!
  PAVILIONUL MASTERTENT 6x3m
  Cu o suprafata acoperita de 18 m² asigura loc suficient pentru 32 de persoane asezate sau de muzica cu max. 36 de persoane în picioare.
  Pavilionul 6x3m pune accent pe calitatea superioara, durabilitate, dar este si imprimabil pe suprafata totala.
  PAVILIONUL MASTERTENT 8x4m
  Suprafata acoperita de 32 m² asigura loc suficient pentru 64 persoane in picioare sau 48 persoane asezate.
  Datorita dimensiunii pavilionul 8*4m este superlativul absolut dintre pavilioane, perfect pentru evenimente.

  Pentru mai multe detalii cere oferta.

  Pret la cerere

   

 5. Reclama Luminoasa de exterior, cu profil de aluminiu, fata din POLIPLAN BACKLIT personalizat, iluminare cu module LED

  Caseta luminoasa simpla fata de exterior, cu profil de aluminiu, fata din poliplan backlit personalizat, iluminare cu module LED, prezinta urmatoarele caracteristici generale constructive:

  • Profil aluminiu pentru caseta simpla fata, cu adancime de 140, 170 sau 180 mm(poze cu profilul) care se pot livra in stare natur sau vopsite in camp electrostatic cu vopseaua RAL solicitata de catre client.
  • Spate caseta tabla stucco
  • Fata casetei din poliplan backlit personalizat cu Grafica clientului, cu prindere in profil cu cleme speciale
  • Iluminare cu module LED potrivite in functie de adancimea profilului, si calculate ca numar in functie de suprafata casetei

  AVANTAJUL MAJOR pentru acest tip de caseta este ca nu prezinta limitari de dimensiuni, pot fi de dimensiuni foarte mari, incat fata flexibila de poliplan se poate produce pe dimensiuni foarte mari si se tensioneaza in profil asigurand un aspect neted si unitar.

  GARANTIE asigurata pentru 1 an pentru materialele constructive, si 2 ani pentru partea de iluminare (LED-uri si transformator/transformatoare).

  Pretul acestui tip de reclama luminoasa se calculeaza la cererea clientului in functie de dimensiunile necesare si de constatarile echipei de montaj de la fata locului.

  Pretul montajului se calculeaza separat de pretul casetei luminoase, in functie de complexitatea montajului, analizand urmatoarele: suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren, daca sunt impuse ancore chimice de prindere sau nu), daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere (cadru construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei), inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate.

  Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului

  Pret la cerere

   

 6. Reclama luminoasa de exterior, cu profil de aluminiu, fata rigida din PLEXYGLASS personalizat, iluminare cu module LED

  Caseta luminoasa simpla fata de exterior, cu profil de aluminiu, fata din plexyglass personalizat, iluminare cu module LED prezinta urmatoarele particularitati constructive:

  • Profil aluminiu pentru caseta simpla fata, cu adancime de 140 mm, care se poate livra in stare natur sau vopsite in camp electrostatic cu vopseaua RAL solicitata de catre client.
  • Spate caseta tabla stucco
  • Fata casetei din plexyglass personalizat cu Grafica clientului, cu prindere in profil pe sine speciale mascate de baghete din aluminiu; Plexyglasul impune limite de dimensuni, astfel nu se recomanda pentru formate foarte mari de caseta. Lungimea maxima a placilor de plexyglass este de 4 metri liniari, iar latimea maxima recomandata este de 80-90 cm datorita faptului ca la dimensiuni mai mari poate flamba, la caldura se curbeaza sub propria greutate si nu poate fi ramforsata pe interior, fara sa nu se vada umbrele acestor elemente de ramforsare in lumina LED-urilor, noaptea, ceea ce ar optura vizualul.
  • Iluminare cu module LED potrivite in functie de adancimea profilului, si calculate ca numar in functie de suprafata casetei

  Se pot realiza constructii de casete atipice din mai multe segmente in unghi (triunghi, cub, paralelipiped etc).

  Garantia oferita atat materialelor constructive cat si sistemului de iluminare al casetei luminoase este de 2 ani calendaristici de la data receptiei lucrarii de catre client.

  Pretul casetei luminoase se calculeaza la cerere in functie de dimensiunile reclamei si de specificitatile constatate de catre echipa de montaj la adresa clientului.

  Pretul montajului se calculeaza separat, in functie de complexitatea montajului, analizand urmatoarele:

  • suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren),
  • daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere, construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei,
  • inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate. Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului.

  Pret la cerere

   

 7. Reclama luminoasa consola, dubla fata de exterior, fete din PLEXYGLASS personalizat, iluminare cu module LED

  Caseta luminoasa consola, dubla fata de exterior, cu fete din PLEXYGLASS personalizat, iluminare cu module LED prezinta urmatoarele particularitati constructive:

  • Cantul casetelor consola poate fi din profil aluminiu (in acest caz folosim profil cu adancime de 110 sau 155 mm), care se poate livra in stare natur sau vopsite in camp electrostatic cu vopseaua RAL solicitata de catre client, poate fi din alt material rigid special selectat de catre client (ex: tabla perforata), sau poate fi din plexyglass la fel ca si fetele casetei.
  • Fetele casetei sunt din plexyglass personalizate cu Grafica clientului
  • Iluminare cu module LED, calculate ca numar in functie de suprafata casetei

  Se pot realiza constructii de casete consola atipice, de dimensiuni mici si medii, cu forme mai rar intalnite, decupate pe contur (stea, sageata, oval, rotund, litere sau cifre contur etc).

  Garantia oferita pentru reclamele luminoase consola, montate de catre echipa noastra de montaj, atat pentru materialele constructive cat si pentru sistemul de iluminare, este de 2 ani calendaristici de la data receptiei lucrarii de catre client.

  Pretul casetei luminoase se calculeaza la cerere in functie de dimensiunile reclamei si de specificitatile constatate de catre echipa de montaj la adresa clientului.

  Pretul montajului se calculeaza separat, in functie de: forma, complexitatea montajului, analizand urmatoarele: suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren), daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere, construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei, inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate. Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului

  Pret la cerere

   

 8. Reclama luminoasa consola, dubla fata de exterior, fete din POLIPLAN BACKLIT personalizat, iluminare cu module LED

  Caseta luminoasa consola, dubla fata de exterior, cu fete din POLIPLAN BACKLIT personalizat, iluminare cu module LED prezinta urmatoarele particularitati constructive:

  • Cantul casetelor consola poate fi din profil aluminiu (in acest caz folosim profil cu adancime de 193 mm), care se poate livra in stare natur sau vopsite in camp electrostatic cu vopseaua RAL solicitata de catre client, sau poate fi din plexyglass la fel ca si fetele casetei, caz in care nu mai este necesar profilul de aluminiu.
  • Fetele casetei sunt din poliplan backlit personalizate cu Grafica clientului
  • Iluminare cu module LED in cant, calculate ca numar in functie de suprafata casetei

  Garantia oferita pentru reclamele luminoase consola, montate de catre echipa noastra de montaj, atat pentru materialele constructive cat si pentru sistemul de iluminare, este de 2 ani calendaristici de la data receptiei lucrarii de catre client.

  Pretul casetei luminoase se calculeaza la cerere in functie de dimensiunile reclamei si de specificitatile constatate de catre echipa de montaj la adresa clientului.

  Pretul montajului se calculeaza separat, in functie de: forma, complexitatea montajului, analizand urmatoarele: suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren), daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere, construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei, inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate. Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului

  Pret la cerere

   

 9. Firma luminoasa de exterior, structura metalica imbracata in poliplan backlit, iluminare LED, dimensiuni la cerere

  Pentru casetele luminoase de exterior cu structura metalica imbracata in poliplan backlit si iluminare cu module LED, principalele caracteristici sunt:

  • structura metalica se construieste din teava rectangulara sudata, pe dimeniunile necesare clientului, dupa preluarea masuratorilor la adresa in care se va monta reclama luminoasa
  • poliplanul backlit imbraca cadrul metalic fata si canturi, si se prinde pe spatele casetei cu nituri/suruburi de cadrul metalic
  • spate caseta din forex sau bond in functie de ce se impune a fi folosit dupa preluarea masuratorilor, placa pe care se aplica modulele LED pentru iluminare
  • module LED potrivite in functie de adancimea structurii metalice, si calculate ca numar in functie de suprafata casetei

  Pretul casetei luminoase se calculeaza la cerere in functie de dimensiunile necesare clientului.

  Pretul montajului se calculeaza in functie de complexitatea montajului, analizand urmatoarele: suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren), daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere, construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei, inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate. Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului.

  Pret la cerere

   

 10. Reclama luminoasa realizata din BOND si PLEXYGLASS iluminat cu module LED, pentru exterior

  Reclama luminoasa simpla fata, de exterior, realizata din BOND si PLEXYGLASS contur, plexyglass cu iluminare cu module LED, se poate produce pe orice dimensiune dorita de catre client.

  Pretul reclamei luminoase se calculeaza la cerere in functie de dimensiunile reclamei si de specificitatile constatate de catre echipa de montaj la adresa clientului.

  Pretul montajului se calculeaza separat, in functie de complexitatea montajului, analizand urmatoarele: suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren), daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere, construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei, inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate. Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului

  Pret la cerere

   

   

Articole 1 pana la 10 din 30 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare