Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Banner si mesh personalizat
Banner si mesh personalizat 4 produse

Banner si mesh personalizat

   

4 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Banner Frontlit

  Unul dintre cele mai populare si accesibile elemente publicitare outdoor este bannerul frontlit, acesta se printeaza pe o singura parte si poate avea diferite finisaje precum perforatii pentru vant, tiv si capse, buzunare de prindere, etc. 
  Bannerul frontlit este un material textil de diferite grosimi, flexibil, acoperit cu PVC si foarte rezistent la intemperii, motiv pentru care este utilizat in mare parte la exterior.
  Bannerele Frontlit se folosesc in mare parte pentru promovarea, informarea, semnalizarea unei afaceri sau a oricarei activitati care necesita un afisaj stradal, precum: agentii imobiliare, service-uri auto, campanii, alegeri, vulcanizari, etc.

  Pentru mai multe detalii cere oferta.

  Pret la cerere

   

 2. Banner Backlit

  Bannerul Backlit este un material textil de diferite grosimi, flexibil, acoperit cu PVC si foarte rezistent la factori mecanici, apa si raze UV.

  Acest tip de banner se foloseste in special pentru panouri, casete luminoase sau orice alt tip de reclama luminata din spate, are o suprafata alba, lucioasa sau mata, care permite o excelenta difuzie a luminii, pentru o vizibilitate excelenta atat noaptea cat si ziua.

  Diferenta intre bannerele frontlit si bannerele backlit este ca cel frontlit se lumineaza din fata iar cel backlit se lumineaza din spate.

  Pentru mai multe detalii cere oferta.

  Pret la cerere

   

 3. Banner Blockout

  Bannerul Blockout se foloseste majoritar pentru reclame stradale, decorari, prelate de corturi si comioane.

  Spre deosebire de celelalte bannere (Frontlit si Backlit) Bannerul Blockout se imprima de ambele fete.

  In compozitia sa exista un strat fin de carbon, pentru a asigura opacitatea, oferind astfel o calitate superioara printului.

  Datorita rezistentei la intemperii, bannerul blockout se foloseste foarte des la exterior, insa se poate folosi si la interior. 

  Pentru mai multe detalii cere oferta.

  Pret la cerere

   

 4. Mesh Publicitar - Pentru Printuri De Mari Dimensiuni

  Mesh-ul este un material perforat, compus dintr-o tesatura de poliester si un strat de PVC alb pe ammbele fete. Este un material publicitar foarte des folosit pentru printuri de dimensiuni mari si foarte mari, acolo unde bannerul nu ar rezista din cauza greutatii .
  Mesh-ul este foarte rezistent la intemperii si are o durabilitate prelungita, datorita perforatiilor care permit vantului sa circule.
  Latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3.2m. Daca dimensiunea dorita depaseste latimea materialului, acesta se poate lipii din mai multe bucati.
  Lipitura este una foarte rezistenta si nu afecteaza calitatea imprimarii sau rezistenta mesh-ului in timp.  

  Finisaje: tiv si capse.

  Pentru mai multe detalii cere oferta

  Pret la cerere

   

   

4 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare