Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
DÉCOR SI EVENIMENTE INDOOR
DÉCOR SI EVENIMENTE INDOOR 25 produse

DÉCOR SI EVENIMENTE INDOOR

   

1 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Folie Pentru Sablare Geamuri Birouri, Colantare Cutting cu Folie de Transfer

  Colantarea foliilor PVC translucide de sablare pe ferestre/geamuri, la interior sau la exterior, ajuta la delimitarea/crearea unui mediu mai intim, necesar mai ales in mediul business in salile de sedinte, dar si acasa pentru usi din sticla, sau ferestre prin care nu doriti sa se vada, dar prin care sa patrunda lumina intr-o anumita proportie. Se folosesc de asemenea pentru mascarea rafturilor unor dulapuri cu usi de sticla, cand nu se doreste a se vedea ce se depoziteaza pe rafturi.

  In functie de producator, sau de model, aspectul si textura acestor folii pot varia, exemplificam astfel:

  - Modelul Oracal 8510/8530 Etched Glass Cal are grosimea de 80 microni si suprafata satinata, adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent sau removabil ( in functie de optiunea clientului), si se livreaza in nuante de argintiu si auriu; prezinta rezistenta la exterior de 7 ani;

  - Modelul ORACAL 651 Intermediate Cal Transparent Mat are grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent, si este recomandata la interior dar si la exterior pentru proiecte pe termen scurt si mediu (pana la 4 ani); se recomanda a se aplica doar pe suprafete plane.

  Pentru realizarea proiectului dumneavoastra se urmeaza urmatorii pasi:

  - Se prezinta mostre de folii de sablare

  - Se realizeaza deplasare la locatie pentru masurarea suprafetei de geam care urmeaza a se colanta cu folie de sablare

  - Dupa ce se alege folia de sablare de catre client si se calculeaza consumul de material se transmite oferta de pret

  - In urma aprobarii ofertei de pret, se realizeaza macheta Grafica pentru decupajul modelului droit in folie (logo, text sau alte elemente decorative dorite, patrenuri de modele)

  - Se realizeaza montajul la locatie in urma semnarii unui formular de comanda, sau contract, in functie de caz. In cazul in care folia de sablare include si model decupat la cutter plotter, aceasta se aplica cu ajutorul foliei de transfer, dar folia de transfer se indeparteaza dupa un interval de 3-5 zile lucratoare, in functie de complezitatea modelului decupat, pentru a permite fixarea adezivului.

  Asteptam sa ne solicitati o oferta de pret, sau sa ne contactati daca sunt intrebari vis-à-vis de acest tip de produs, sau de procesul de montaj.

  Pret la cerere

   

   

1 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare