Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Bratari acces si insigne
Bratari acces si insigne 9 produse

Bratari acces si insigne

   

9 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Insigne Clasice Cu Ac De Siguranta

  Insignele clasice cu ac de siguranta, sunt insigne metalice de marimi diferite. Acestea se personalizeaza cu inserție de hârtie imprimata digital full colour. Sistemul de prindere al acestora este cu ac de siguranta.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 2. Insigne Pin Metalice Cu Eticheta Volumetrica Personalizata

  Insignele pin metalice cu eticheta volumetrica personalizata, sunt insigne de marimi si forme diferite. Se pot efectua conform graficii dorite de client si pot avea o suprafata de pana la 15 cm2. Sistemul de prindere este cu pin metalic.

  Personalizarea acestora se realizeaza prin aplicare de eticheta imprimata digital full colour, iar efectul volumetric este oferit prin procedeul de turnare de rasina epoxidica.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functi de lucrare.

  Pret la cerere

   

 3. Insigne Pin Metalice Turnate

  Insignele metalice turnate cu email solid sau presate cu email lichid, printate digital, serigrafiate, cu vopsire sau cu insertie, sunt capabile sa satisfaca cele mai exigente nevoi ale clientilor nostri. Insignele sunt cea mai eleganta alegere pentru angajatii dumneavoastra sau pentru un cadou deosebit oferit partenerilor dumneavoastra. Acestea pot lua orice forma si pot avea orice marime doreste clientul. Sistemul de prindere este cu pin metalic.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 4. Bratara Eveniment Din Fibra Sintetica Sef-Adhesive

  Bratarile pentru evenimente din fibra sintetica self-adhesive, sunt o solutie buna si ieftina pentru accesul la concerte, evenimente, spectacole, conferinte, hoteluri.

  Acestea sunt confectionate din fibra sintetica, sunt rezistente la apa si pot fi inscriptionate cu markerul. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori. Inchiderea acestora este adeziva.

  Pretul se calculeaza la cerere.

  Pret la cerere

   

 5. Bratara Acces Eveniment Reglabila Din Plastic

  Bratarile de acces pentru evenimente, reglabile, din plastic, sunt solutia ideala pentru accesul la evenimente sau conferinte care se desfasoara pe o perioada mai mare, la hoteluri, in cazul vacantelor mai lungi.

  Acestea sunt confectionate din plastic, sunt rezistente la apa si sunt reglabile pe dimensiunea mainii. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori. Inchiderea acestora este realizata cu capsa. Inlaturarea lor de la mana se poate face doar prin distrugerea bratarilor, ceea ce ofera siguranta organizatorilor de evenimente sau managementului hotelurilor ce le utilizeaza.

  Pretul se calculeaza la cerere.

  Pret la cerere

   

 6. Bratara Eveniment Personalizata Sublimare

  Bratarile pentru evenimente, personalizate prin sublimare, sunt cea mai eleganta solutie pentru accesul la concerte, evenimente, spectacole, conferinte, hoteluri.

  Personalizarea acestora poate fi facuta policromie prin sublimare. Acestea sunt confectionate din poliester foarte rezistent, nu pot fi rupte si sunt rezistente la apa . Inchiderea acestora este realizata cu catarama din plastic. Inlaturarea lor de la mana se poate face doar prin taiere, ceea ce ofera siguranta organizatorilor de concerte, evenimente sau managementului hotelurilor ce le utilizeaza.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 7. Bratara Eveniment Banda Poliester Cu Placuta Personalizabila

  Bratarile pentru evenimente din banda de poliester cu placuta personalizabila, sunt cea mai buna solutie pentru evenimente sau conferinte care necesita personalizare nominala.

  Acestea sunt confectionate din poliester rezistent, nu pot fi rupte si sunt rezistente la apa . Este disponibila o gama larga de culori. Personalizarea acestora se face prin tampografie pe placutele din plastic cu care sunt prevazute. Inchiderea bratarilor se efectueaza printr-o blocare de siguranta, fapt ce face imposibila inlaturarea lor de la mana fara taiere.

  Pretul se calculeaza la cerere.

  Pret la cerere

   

 8. Bratara Personalizata Din Silicon Pentru Evenimente

  Bratarile personalizate din silicon pentru evenimente, sunt o solutie foarte vesela si practica. Vesele datorita gamei largi de culori vii si practice datorita durabilitatii lor si a comoditatii la purtare, acestea fiind foarte flexibile.

  Personalizarea acestora se face prin tampografie sau serigrafie pe corpul bratarii.

  Pretul se calculeaza la cerere, in functie de lucrare.

  Pret la cerere

   

 9. Bratara Din Silicon Cu Placuta Metalica

  Bratarile din silicon cu placute metalice, sunt o solutie foarte vesela si practica. Vesele datorita gamei largi de culori vii si practice datorita durabilitatii lor si a comoditatii la purtarea, acestea fiind foarte flexibile.

  Personalizarea acestora se face prin gravura laser pe placuta metalica cu care sunt prevazute.

  Pretul se calculeaza la cerere.

  Pret la cerere

   

   

9 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare