Bun Venit!
Contul Meu

Cos0Item(s)

Cosul meu
Total: 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
DÉCOR SI EVENIMENTE OUTDOOR
DÉCOR SI EVENIMENTE OUTDOOR 25 produse

DÉCOR SI EVENIMENTE OUTDOOR

   

1 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare

   

 1. Reclama luminoasa de exterior, cu profil de aluminiu, fata rigida din PLEXYGLASS personalizat, iluminare cu module LED

  Caseta luminoasa simpla fata de exterior, cu profil de aluminiu, fata din plexyglass personalizat, iluminare cu module LED prezinta urmatoarele particularitati constructive:

  • Profil aluminiu pentru caseta simpla fata, cu adancime de 140 mm, care se poate livra in stare natur sau vopsite in camp electrostatic cu vopseaua RAL solicitata de catre client.
  • Spate caseta tabla stucco
  • Fata casetei din plexyglass personalizat cu Grafica clientului, cu prindere in profil pe sine speciale mascate de baghete din aluminiu; Plexyglasul impune limite de dimensuni, astfel nu se recomanda pentru formate foarte mari de caseta. Lungimea maxima a placilor de plexyglass este de 4 metri liniari, iar latimea maxima recomandata este de 80-90 cm datorita faptului ca la dimensiuni mai mari poate flamba, la caldura se curbeaza sub propria greutate si nu poate fi ramforsata pe interior, fara sa nu se vada umbrele acestor elemente de ramforsare in lumina LED-urilor, noaptea, ceea ce ar optura vizualul.
  • Iluminare cu module LED potrivite in functie de adancimea profilului, si calculate ca numar in functie de suprafata casetei

  Se pot realiza constructii de casete atipice din mai multe segmente in unghi (triunghi, cub, paralelipiped etc).

  Garantia oferita atat materialelor constructive cat si sistemului de iluminare al casetei luminoase este de 2 ani calendaristici de la data receptiei lucrarii de catre client.

  Pretul casetei luminoase se calculeaza la cerere in functie de dimensiunile reclamei si de specificitatile constatate de catre echipa de montaj la adresa clientului.

  Pretul montajului se calculeaza separat, in functie de complexitatea montajului, analizand urmatoarele:

  • suprafata de prindere (compozitie zidarie perete, daca este sau nu cu izolatie polistiren),
  • daca prezinta necesitatea unui suport suplimentar de prindere, construit din teava rectangulara, adaptat pe zona de fixare a casetei,
  • inaltimea de montaj a casetei (daca este la inaltime mai mare de 6 metri intervine necesitatea inchirierii unor nacele, sau a unor schele mari, si se genereaza costuri suplimentare).

  La data montajului beneficiarul este rugat sa asigure la exterior sursa de curent electric pentru iluminarea casetei.

  Servicii gratuite: realizare memoriu tehnic caseta luminoasa pentru arhitectul care semneaza memoriul pentru dosarul pentru primarie, in vederea inregistrarii si platii taxelor de reclama si publicitate. Nu sunt incluse serviciile de realizare dosar primarie, si plata taxelor aferente, inclusiv a arhitectului care avizeaza proiectul, acestea fiind in sarcina beneficiarului.

  Pret la cerere

   

   

1 Articol(e)

Filtreaza

Ordoneaza

Afisare